En litt annerledes kundehistorie – Jeg gir deg verktøyene for å klare deg på egenhånd

Min reise startet tilbake da jeg var en aktiv svømmer. Som ved de fleste andre idretter blir det mer og mer seriøst, og mer og mer kreves av deg. Til slutt ble det nok, for jeg hadde ikke lyst til å satse på svømming, jeg ville bli sykepleier. Trenerne ga meg et ultimatum: enten trening x9/uke eller slutte. Det var ikke rom for å kun gjøre det for treningens skyld eller fordi det var gøy. På dette tidspunktet veide jeg 52kg, og hadde masse muskler.

 

Etter dette gikk vekten min sakte men sikkert opp 23kg over ca. 4 år. Jeg spiste fortsatt like mye som da jeg var topptrent, men aktiviteten var betydelig mindre, så det ga mening.

 

Etter mye prøving og feiling på egenhånd (lavkarbo, høykarbo, fasting, matplan etc.) så sendte jeg melding til Moritz. Vi hadde en lang introsamtale på nesten 2 timer hvor han forklarte hvordan dette kom til å bli, og jeg fikk komme med egne ønsker og behov. Sammen ble vi enige om hva vi skulle gjøre, og sånn startet det.

 

I løpet av 4 måneder gikk vekten ned 4kg. Jeg var misfornøyd, og vi klarte ikke å få det til fungere. Likevel stoppet vi ikke, og vekten begynte å krype nedover igjen. Etter 4 måneder ble vi enige om at jeg skulle fortsette på egenhånd, noe som både var skummelt og befriende. Jeg var redd for å falle tilbake, og jeg var redd for at disse månedene var forgjeves.

 

Men jeg ga meg ikke, og jeg eksperimenterte med mat og aktivitet. Dette ga meg en mestringsfølelse, og jeg likte det. I løpet av 9 måneder har jeg nå gått ned 23kg både ved hjelp av Moritz’ metoder, og mine nye metoder. Veien videre blir å legge seg i et lite overskudd for å øke muskelmasse og styrke. Jeg hadde aldri klart dette uten Moritz!

 

Hilsen Victoria.

 

Victorias historie er et strålende eksempel på hvordan vi legger opp vår Kostholdsveiledning. Vi har fokus på å gi klientene våre verktøyene til å kunne stå på egne ben. Det viser også til at det ikke finnes den ene rette veien,men at man må finne det løpes som passer en selv best. Vårt ønske er å hjelpe deg til å finne veien din.

 

Ønsker du å oppnå noe lignende som Victoria eller kanskje du har noe helt annet du ønsker å få til?

 

Vist du trur at jeg kan hjelpe deg på veien er det bare å ta kontakt for å få en uforpliktende kartleggingssamtale!