Ep. 64 – Gjest hos Psyktbra.pod – en episode om anoreksi og mental helse hos menn

Ukens episode er en re-upload av Maria Ytre-Haugen sin podcast! Jeg fikk gleden av å være gjest hos Psyktbra.pod! Link til dokument men alle podcaster og artikler med meg som gjest:

Dokumentet med linker

Fra Psyktbra.pod: Moritz Michaelis er min gjest i denne episoden. Han jobber som personlig trener og kostholdsveileder og har stor suksess i å nå ut til mennesker “by keeping it stupidly simple”. Allikevel har ikke livet alltid vært så lett for Moritz, som åpent forteller om sin egen erfaring med anoreksi og hvordan det er å være mann med slike utfordringer. Vi får høre hans historie, helt fra de svarteste øyeblikkene med fare for livet til hvordan han i dag brenner for å hjelpe andre til en bedre hverdag. Temaer som ensomhet, frykt for å skille seg ut og kroppspress, samt hvordan menn og kvinner kanskje takler dette på forskjellige måter blir også belyst. For dere som har lyst til å lære mer om hvordan man “stupidly simple” kan gjøre små grep for en bedre helse, både fysisk og mentalt, anbefaler jeg å sjekke ut hans kontoer på Instagram og Facebook!

Originalt episode 19 hos Psyktbra.pod

Om Psyktbra.pod: 

Ved hjelp av vår egen erfaring, dyktige fagfolk og ikke minst andre fine mennesker som modig deler sine historier, vil vi forsøke å formidle forståelse, toleranse og aksept rundt psykiske utfordringer. Vi ønsker også å vise deg hvordan vi kan fremme vår mentale helse og leve psykt bra med det.

Velkommen til “Psyktbra”, podden hvor vi bryter tabuer, skaper rom og åpenhet rundt vonde hemmeligheter og sammen kvitter oss med “alene i hele verden”-følelsen. Vi gleder oss til å vise deg at akkurat DU er Psykt bra!

God lytt!

Kontakt Info:

Psyktbrapod@gmail.com

Link til alle episoder med shownotes http://morimi.no/category/podcast/

Har du spørsmål til meg, forslag til tema eller annet kan du kontakte meg på instagram eller mail:

@mini_morimi

Post@morimi.no

Du kan også lese artiklene mine her:

Innlegg

Ønsker du å se mer om mitt tilbud angående online coaching finner du alt du trenger her:

Coaching