Ep. 73 Metthetsfølelse handler om mer enn næringsinnhold | Noen praktiske tips for å bli mettere uten å spise mer | Bli mer tilfreds men ferre kalorier

 

I episode 73 av Bawesome podcast snakker jeg om ting du kan gjøre for å bli mer mett og fornøyd uten å spise mer. Disse verktøyene er enkle ting du kan implementere i hverdagen din som kan hjelpe deg med å begrense kalorinntaket ditt. Jeg tar også opp noen Vanlige uvaner som fører til at vi spiser mer en vi ønsker eller behøver. Jeg tipper at du kommer til å få noe å tygge på ( pun intended ) ved å litte til denne episoden!

Link til hele episoden:

 

Relevante linker:

Link til alle episoder med shownotes

http://morimi.no/category/podcast/

 

Har du spørsmål til meg, forslag til tema eller annet kan du kontakte meg på instagram eller mail:

https://www.instagram.com/mini_morimi/

Post@morimi.no

Du kan også lese artiklene mine her:

Innlegg

Ønsker du å se mer om mitt tilbud angående online coaching finner du alt du trenger her:

Coaching