Ep. 75 – Signy Karoline Kolstø | «Jeg har som mål å bli verdens beste»

I denne episoden har jeg gleden av å snakke med Signy Karoline Kolstø! Hun er egentlig litt som Super woman. Fysio in the day and a super hero at night!

I tillegg til å være fysioterapeut og personlig trener er hun en av verdens beste OCR utøvere! I episoden forteller hun mer om hvordan hun startet med sporten, hva OCR egentlig er, hennes treningsrutiner , hvordan hun kombinerer jobb og toppidrett og sist men ikke minst hva som er hennes mål fremover!

Mer om Signy:

Signy Karoline Kolstø, 30 år. Kommer fra Jørpeland, og bor i Stavanger. Jobber som fysioterapeut og personlig trener, men har den siste tiden gått litt ned på arbeidsmengden for å satse enda mer på “obstacle course racing” (OCR), aka hinderløp på norsk. OCR er et løp der man rasket mulig skal komme seg gjennom en merket løype av varierende lengde. Ofte i kupert terreng med motbakker, myrer, gjørme og vann. Underveis møter man på forskjellige hindre som skal forseres, som f.eks. armgang, tauklatring, bæring av tunge ting, over/under, osv.

Jeg startet med OCR litt tilfeldig og løp på elitenivå så sent som i 2018-2019. Med et bra treningsgrunnlag fra flere andre idretter, har jeg klart relativt kjapt å jobbe mer opp til toppen i Norge og Europa, og har som mål om å bli verdens beste. Har fra 2022 to gullmedaljer på 3 km og 15 km i «OCR Word Championship» i USA i aldersgruppe, noe som tidsmessig svarer til en 8. plass over alle kvinner. 2023 deltar jeg steget opp og deltar kun i kategorien «pro».

 

Følg meg på min reise gjennom min Instagram profil: @signykaroline

Hjem

Her er det jeg fant angående OCR sine offisielle hjemmesider og livestreamer:

OBSTACLE COURSE RACING

Home

Ocr i Norge:

http://www.ocrnorway.no

Har du spørsmål til meg, forslag til tema eller annet kan du kontakte meg på instagram eller mail:

https://www.instagram.com/mini_morimi/

Post@morimi.no

Du kan også lese artiklene mine her:

Innlegg

Ønsker du å se mer om mitt tilbud angående online coaching finner du alt du trenger her:

Coaching