Et bedre forhold til kropp og trening | Mer avslappet tilnærming takket være god kunnskapsformidling

Jeg er er godt voksen dame som siden i tenårene har slitt litt med forholdet til kropp og mat. Har hatt perioder hvor disse tingene har preget livet i stor grad og perioder hvor det har gått bedre. Jeg har aldri vært i noe hjelpeapparatet for dette så har håndtert det sjøl på mitt eget vis ?

Jeg fikk høre Moritz sin historie via en podcast og tankene han hadde rundt dette med å bli frisk fra spiseforstyrrelse osv gjorde inntrykk og jeg tok kontakt . Det eneste jeg angrer på med at jeg tok kontakt med han er at jeg ikke gjorde det tidligere !!! Han hjalp meg og utfordret meg til å komme ut av et mønster hvor jeg stort sett spiste det samme ( mat jeg var trygg på) og satte i gang mange tankeprosesser hos meg !!

Etter en tid så skle ting litt ut igjen hos meg og jeg falt tilbake til gamle uvaner , tok derfor kontakt og fikk det lille dyttet jeg trengte for å komme meg på rett spor igjen ❤️

Anbefaler Moritz på det sterkeste ; han har den perfekte balansene mellom om lytte og forstå men også pushe litt når det trengs !