Fra matfrykt og dårlig kroppsbilde til matglede og tilfreds | En reise fra fitnesssbranjsen til nybakt mor

Jeg kontaktet Moritz fordi jeg falt og slo kneet, og ønsket å komme tilbake til styrketrening og løping igjen. Jeg hadde da to svangerskap bak meg med over 20kg ekstra, jeg trodde jeg gjorde alt riktig for å få vekk babyvekten, men vekten rikket seg ikke….

Var helt sikker på at svangerskapene hadde ødelagt forbrenningen og ble bare mer og mer frustrert fordi jeg trente hardt før skaden og løp mye, og fra tidligere vektnedgang imot Fitness trodde jeg at jeg viste hvordan. Hele livet har jeg vært stor og før jeg ble gravid jobbet jeg hardt for å komme ned der jeg var, noe som psykisk var enormt belastende at jeg ikke så resultater på vekten.

Jeg trodde jeg hadde alt av kunnskap jeg behøvde for å gå ned. Et typisk kosthold for Fitness miljøet, kalte han det. På ett punkt i samtalen fortalte han også hvorfor det jeg gjorde ikke funket, og hvordan enkle grep kunne være løsningen. Med veiledning og gode utfyllende svar på spørsmål har han snudd tankegangen fra ett synspunkt hvor i mitt hode bare kylling og ris funket, og alt alle andre sa prøvde bare å selge deg noe. Jeg spiser idag mer enn tidligere, har mer energi og kroppen føltes bedre etter bare noen uker. Idag har jeg gått ned 10kg og 11.5 cm på magemålet på ca. 6 måneder

Matfrykten ble bedre, dårlig samvittighet for sjokolade og kalorier generelt er ikke ett problem mer. Hjelpen hans har gitt meg en god selvfølelse igjen. Å føle seg bra i egen kropp igjen, og ikke minst en bedre psykisk helse. Anbefaler virkelig Moritz på det sterkeste. Han lager ikke bare en plan for hva du skal gjøre å spise, men lærer deg og gir deg verktøyene for å lykkes.