Ep. 61 Hvorfor jeg er for kaloritelling – Loggføring som et verktøy for forståelse og et bedre forhold til mat-
Denne episoden blir viet til hva kalorier egentlig er og hvilket mindsett du bør ha når det kommer til loggføring av mat. Kaloritelling handler om langt mer enn «minst mulig» og raskest mulig vektnedgang. Tvert imot bør du bruke det som verktøy for å få I deg nok næringstoffer, bli bevist på unødvendige «utgifter» og kunne nyte mat uten dårlig samvittighet.
Innhold:
– Hva er kalorier
– Hva er makronæringsstoffer
– Lavkarbo tabben
– Missforståelser angående kaloritelling
– Hvorfor det å spise næringsrikt er så viktig
– Hva som er utfordringen med typisk «dårlig mat»
– Hvordan bruke kaloritelling på en fornuftig måte
– Hvor mange kalorier du trenger
– Hvordan bruke de tallet i praksis
Link til hele episoden
Hvorfor du bør veie deg daglig
En start guide:
Hvor mange kalorier trenger du?
Har du spørsmål til meg, forslag til tema eller annet kan du kontakte meg på instagram eller mail:
https://www.instagram.com/mini_morimi/
Post@morimi.no
Du kan også lese artiklene mine her:
Ønsker du å se mer om mitt tilbud angående online coaching finner du alt du trenger her: