Ep. 76 – Mariann Deila | Om motivasjon, coaching, overtenking og å lære seg aksept

Episodens gjest er ingen mindre enn Mariann Deila!

Som mental og fysisktrener,foreleser og forfatter sitter hun på vanvittig mye kunnskap! Og i episoden får jeg gleden av å plukke litt i hennes enorme kunnskapsmengde. Det ender med at jeg selv får en aldri så liten coaching samtale av henne! Om du vil vite mer om hva coaching egentlig er, om du sliter med motivasjon eller overtenking eller vil forstå hva aksept er og når det er «greit» så er dette en must listen!

Temaer vi snakket om:

Hva er årsakene til at mange saboterer seg selv når de jobber mot nye mål?Hva er motivasjon, og hva kan vi selv gjøre for å påvirke den? Hvorfor er vi mennesker så redde for å feile og for å bli dømt av andre, og hva kan vi gjøre for å bli enda tryggere på oss selv?

Link til hele episoden:

Mer om Mariann

Instagram og Facebook:

@marianndeila

Hjemmeside:

www.marianndeila.no

Mariann Deila har siden 2013 bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og framgang, gjennom drift av eget firma. Hun coacher en-til-en, i tillegg til å holde kurs og workshops i mental trening, kommunikasjon og coaching. Mariann Deila er sertifisert coach via Den Norske Coachforening, i tillegg til å være internasjonalt sertifisert innen sin coachingmetodikk (NLP nevrosemantikk). Hun underviser i coaching og mental trening hos Mentalskolen og Akademiet for personlig trening. Deila er også utdannet personlig trener, og har ukentlige gruppetreninger i Porsgrunn, der hun bor. Hun arrangerer også treningsreise-konseptet Camp Deila i inn- og utland. Mariann Deila er snart aktuell med sin tredje bok, som lanseres i midten av august. Du kan lese mer om Mariann på

www.marianndeila.no

Lyst til å bli profesjonell coach? Les mer om utdanningsforløpet på:

mentalskolen.no

Tidligere episoder og artikler om lignende temaer:

Så, du er interessert I den der «bli sprek greia»? 10 punkt du bør huske på før du starter

Hvordan unngå at nyttårsforsett renner ut i sanden? | Vaner og målrettet arbeid fremfor quickfix og motivasjon