Cookie dough ice cream | Proteinrik og kalorifattig iskrem

Ingredienser

  • 300 g ekstra lett melk eller sukkerfri mandeldrikk
  • 2 beger yoplait vanilje 0% – du kan også bruke 150 g tykkere yoghurt, skyr eller cottage cheese også 100 g ekstra melk.
  • 5g cake batter extract ( du kan også bruke vaniljesukker og kardemomme, men blir ikke helt likt) – https://www.amazon.com/McCormick-900057996-Cake-Batter-Flavor/dp/B00847NHCO
  • 30g casein proteinpulver ( Bodyscience protein pudding casein eller protein delight )
  • 8g mandel eller karamell puddingpulver fra Freia
  • 10-30 g kalorifri søtning
  • Topping: 15g strøssel, mini marshmallows, popcorn, frokostblanding, krokan eller gudene vet hva. Vær kreativ!

Cookie dough ice cream | Proteinrik og kalorifattig iskrem

Hele boksen:
369 Kcal | 40g K | 3 g F | 45 g P +
næringsinnhold fra topping

10-20 min

Ingredienser

  • 300 g ekstra lett melk eller sukkerfri mandeldrikk
  • 2 beger yoplait vanilje 0% – du kan også bruke 150 g tykkere yoghurt, skyr eller cottage cheese også 100 g ekstra melk.
  • 5g cake batter extract ( du kan også bruke vaniljesukker og kardemomme, men blir ikke helt likt) – https://www.amazon.com/McCormick-900057996-Cake-Batter-Flavor/dp/B00847NHCO
  • 30g casein proteinpulver ( Bodyscience protein pudding casein eller protein delight )
  • 8g mandel eller karamell puddingpulver fra Freia
  • 10-30 g kalorifri søtning
  • Topping: 15g strøssel, mini marshmallows, popcorn, frokostblanding, krokan eller gudene vet hva. Vær kreativ!

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen alt ( bortsett fra topping) i en miksmaster eller med stavmikser.
  2. Sett i frysen over natten.
  3. Sett i mikroen for noen få minutter ( gjerne defrost modus om du har det ) – eller til på kjøkkendisken til du kan stikke en gaffel inni.
  4. Kjør med stavmikser eller miksmaster til en jevn og tykk krem.
  5. Tilfør ønsket topping og nyt!

Super Proteinrik og digg iskrem!

Jeg lager ofte flere porsjoner på en gang og setter i fryseren. Så tar 

 jeg ut en om gangen for tining, blending og topping 🤩

Så denne er perfekt til snack prepping! 

Obs. Etter ca 1 uke i frysen begynner konsistensen på isen litt mer hard og klumpete. Ikke like smooth.

Skal du teste den ut?

Og hva skal du toppe dem med?

 

Kanskje liker du også?

Screenshot_20230324_112715_Instagram

High Volume Bolognese | Lettvint og mettende Pastarett

20-40 min
pexels-photo-6213676

Lynraske no-bake protein konfekt | Fudge med kun 3 ingredienser

10-20 min
glasses-raspberry-milkshake-with-blue-background_23-2148037219

Italian raspberry cream soda | Proteinrik alkoholfri cocktail

10-20 min
Screenshot_20240510-200342

Enkle grønnsaks burgere | Perfekte Grill patties

10-20 min