Cookie dough ice cream | Proteinrik og kalorifattig iskrem
Ingredienser
- 300 g ekstra lett melk eller sukkerfri mandeldrikk
- 2 beger yoplait vanilje 0% – du kan også bruke 150 g tykkere yoghurt, skyr eller cottage cheese også 100 g ekstra melk.
- 5g cake batter extract ( du kan også bruke vaniljesukker og kardemomme, men blir ikke helt likt) – https://www.amazon.com/McCormick-900057996-Cake-Batter-Flavor/dp/B00847NHCO
- 30g casein proteinpulver ( Bodyscience protein pudding casein eller protein delight )
- 8g mandel eller karamell puddingpulver fra Freia
- 10-30 g kalorifri søtning
- Topping: 15g strøssel, mini marshmallows, popcorn, frokostblanding, krokan eller gudene vet hva. Vær kreativ!
Cookie dough ice cream | Proteinrik og kalorifattig iskrem
Hele boksen:
369 Kcal | 40g K | 3 g F | 45 g P +
næringsinnhold fra topping
10-20 min
Ingredienser
- 300 g ekstra lett melk eller sukkerfri mandeldrikk
- 2 beger yoplait vanilje 0% – du kan også bruke 150 g tykkere yoghurt, skyr eller cottage cheese også 100 g ekstra melk.
- 5g cake batter extract ( du kan også bruke vaniljesukker og kardemomme, men blir ikke helt likt) – https://www.amazon.com/McCormick-900057996-Cake-Batter-Flavor/dp/B00847NHCO
- 30g casein proteinpulver ( Bodyscience protein pudding casein eller protein delight )
- 8g mandel eller karamell puddingpulver fra Freia
- 10-30 g kalorifri søtning
- Topping: 15g strøssel, mini marshmallows, popcorn, frokostblanding, krokan eller gudene vet hva. Vær kreativ!
Fremgangsmåte
- Bland sammen alt ( bortsett fra topping) i en miksmaster eller med stavmikser.
- Sett i frysen over natten.
- Sett i mikroen for noen få minutter ( gjerne defrost modus om du har det ) – eller til på kjøkkendisken til du kan stikke en gaffel inni.
- Kjør med stavmikser eller miksmaster til en jevn og tykk krem.
- Tilfør ønsket topping og nyt!
Super Proteinrik og digg iskrem!
Jeg lager ofte flere porsjoner på en gang og setter i fryseren. Så tar
jeg ut en om gangen for tining, blending og topping 🤩
Så denne er perfekt til snack prepping!
Obs. Etter ca 1 uke i frysen begynner konsistensen på isen litt mer hard og klumpete. Ikke like smooth.
Skal du teste den ut?
Og hva skal du toppe dem med?